sewing-of-a-wedding-dress.jpg

Om Företaget

Sara Marie är grundare och ägare till företaget Sacred Feminine Design. Ursprungligen från Skåne fann hon ett hem i de djupa skogarna i Småland och har bott i Kalmar län sedan 2016.

Hon har en brinnande passion för bröllopsmode och mode och utan denna passion är som att leva utan andetag, enligt henne själv. Innan emigrationen till Småland, befann hon sig på resande fot runt om i världen där hon fick beskåda det som kallas för bröllop; hur traditionen ter sig genom länder och kulturer men hur de alla talar samma språk, kärlek. Det var under denna period som hon inte enbart fann sin passion, utan den fick utrymme att blomstra.

"Jag är en spirituell varelse med en mänsklig upplevelse på denna jord, och detta är ett kall i livet som är menad att vara. Det är fullständigt omöjligt att beskriva i ord hur denna passion känns, det är själslig glädje. Varje design är en alldeles egen kärlekshistoria och har kommit till genom inre visioner. Det är nästan som att bära ett 'barn', fast det är en design. Man är med om hela processen från vision och idé, till färdig skiss och sedan en komplett design."

Drömmen är att få skapa brudklänningar i bohemisk stil och detta märke kommer att heta Sara Marie Bridal Fashion och Sara blir alldeles fylld av ren och skär kreativitet, glädje och passion vid blotta tanken på detta och har redan sett inre visioner på de modeller som hon kommer att skapa.

Det är inte enbart brudklänningarna som är i högsta kvalité, personlig service är en viktig prägel i företaget. Att få skapa en upplevelse för den blivande bruden eftersom brudklänningen är ett skapande minne som kommer att vara för all evighet och faktiskt är, 'the center of attention' på en bröllopsdag.

Vi finns här för att hjälpa dig under hela processen från att besvara frågor, till beställning och hela vägen till leverans. Med 15+ års erfarenhet och expertis inom bröllopsmode är vi ett dedikerat team om professionella brud stylister, bröllopsexperter och skräddare som står redo att hjälpa just dig att hitta din brudklänning.

Den främsta marknaden är Sverige men företaget välkomnar blivande brudar från hela världen och har levererat hundratals brudklänningar genom Europa, USA & Canada.

Hos oss kan du beställa tryggt, bekvämt och enkelt.

Hjärtlig välkommen till oss,
the team @ sacred feminine design.


Vi Bryr Oss

Sara Johansson som är grundare och ägare till företaget Sacred Feminine Design & Sara Marie Bridal Fashion har inte enbart en passion för bröllopsmode & mode; hon har även en passion för att hjälpa medmänniskor i nöd mot att skapa en bättre värld. Hon känner att livet handlar inte enbart om att ta, utan att ge tillbaka.

Företaget har ett nyligen startat samarbete med Stadsmission Kalmar och kommer att spendera en viss procent vid varje beställning för att kunna skänka mat till de hemlösa. Sara står hemma i sitt eget kök och bakar bullar, bröd och mat till de hemlösa som hon sedan levererar personligen till Stadsmission Kalmar för att se till att det hamnar i rätta händer. När du beställer din brudklänning hos oss, kommer du bokstavligen att hjälpa till att skapa en bättre värld.