Screen Shot 2018-03-12 at 17.33.53.png

Vårkollektionen Femina ® är en unik kollektion som följer de senaste trender inom bröllopsmode och finns endast att beställa hos oss. Sara Marie är den svenska bridal fashion designer som ligger bakom kollektionen och det är genom en inspiration för både den tidlösa och moderna stilen som Femina ® har blivit skapad. 

Kollektionen är handsydd med omsorg och detaljerad till perfektion med noggrant utvalda tyger och material som håller högsta kvalité. Varje design är en kärlekshistoria i sig med en unik inspiration som ligger bakom skapandet och detta kan du läsa om under varje produktbild.

BESTÄLL OMGÅENDE därför att denna kollektion är 'limited edition' vilket betyder att vi endast kan handsy ett få antal per design.

 
 ROSALIE  A-line silhuett med en bodice i spets som är detaljerad till perfektion, scoop neckline som framhäver en elegant hals och långärmad med illusion design är detta en brudklänning i en romantisk och klassisk stil.

ROSALIE

A-line silhuett med en bodice i spets som är detaljerad till perfektion, scoop neckline som framhäver en elegant hals och långärmad med illusion design är detta en brudklänning i en romantisk och klassisk stil.

 MARCELINE  Ball gown silhuett med en majestätisk design, off shoulders och sweetheart neckline som framhäver både byst och hals på ett sensuellt sätt med en veckad kjol är detta en brudklänning i en exklusiv stil.

MARCELINE

Ball gown silhuett med en majestätisk design, off shoulders och sweetheart neckline som framhäver både byst och hals på ett sensuellt sätt med en veckad kjol är detta en brudklänning i en exklusiv stil.

 CONSTANCE  Ball gown silhuett med bodice i spets, sweetheart neckline som framhäver både byst och hals, ett bälte med strass och en elegant öppen rygg är detta en brudklänning i en tidlös och romantisk stil.

CONSTANCE

Ball gown silhuett med bodice i spets, sweetheart neckline som framhäver både byst och hals, ett bälte med strass och en elegant öppen rygg är detta en brudklänning i en tidlös och romantisk stil.

 
 LÉONTINE  Ball gown silhuett med en bodice i spets och off shoulders som framhäver både byst och hals på ett sensuellt sätt med tillhörande brudslöja är detta en brudklänning i en tidlös och elegant stil.

LÉONTINE

Ball gown silhuett med en bodice i spets och off shoulders som framhäver både byst och hals på ett sensuellt sätt med tillhörande brudslöja är detta en brudklänning i en tidlös och elegant stil.

 ADELINE  A-line silhuett med en bodice i spets som är detaljerad till perfektion i spets och strass med off shoulders som framhäver både byst och hals på ett sensuellt sätt är detta en brudklänning i en modern stil.

ADELINE

A-line silhuett med en bodice i spets som är detaljerad till perfektion i spets och strass med off shoulders som framhäver både byst och hals på ett sensuellt sätt är detta en brudklänning i en modern stil.

 MARIE  Ball gown silhuett med en bodice som är detaljerad till perfektion i spets och strass, v neckline och långärm i illusion design med en öppen och sensuell rygg är detta en brudklänning i klassisk stil.

MARIE

Ball gown silhuett med en bodice som är detaljerad till perfektion i spets och strass, v neckline och långärm i illusion design med en öppen och sensuell rygg är detta en brudklänning i klassisk stil.

 
 NELLY  A-line silhuett med en bodice som är detaljerad till perfektion i spets, v neckline och långärm i illusion design med överdel i vit och nederdel i ivory är detta en brudklänning i en modern stil.

NELLY

A-line silhuett med en bodice som är detaljerad till perfektion i spets, v neckline och långärm i illusion design med överdel i vit och nederdel i ivory är detta en brudklänning i en modern stil.

 AVELINA  Ball gown silhuett med en bodice i spets, scoop neckline, långärm i illusion design, fallande nederdel i samma spets mönster som bodice med en öppen och sensuell rygg är detta en brudklänning i klassisk stil.

AVELINA

Ball gown silhuett med en bodice i spets, scoop neckline, långärm i illusion design, fallande nederdel i samma spets mönster som bodice med en öppen och sensuell rygg är detta en brudklänning i klassisk stil.

 OLIVIA  Ball gown silhuett med en bodice i spets och strass som är detaljerad till perfektion, sweetheart neckline och långärm i illusion design är detta en brudklänning i en  exklusiv och tidlös stil.

OLIVIA

Ball gown silhuett med en bodice i spets och strass som är detaljerad till perfektion, sweetheart neckline och långärm i illusion design är detta en brudklänning i en  exklusiv och tidlös stil.

 
 JULIETTE  A-line silhuett med en djupare v neckline och en genomskinlig bodice, öppen och sensuell rygg med en fallande nederdel i skinande material är detta en brudklänning i en högst modern stil.

JULIETTE

A-line silhuett med en djupare v neckline och en genomskinlig bodice, öppen och sensuell rygg med en fallande nederdel i skinande material är detta en brudklänning i en högst modern stil.

 CHANEL  Trumpet silhuett med en sweetheart neckline, off shoulders som framhäver både byst och hals och en bodice i spets med en trumpet kjol i tyll är detta en brudklänning i en tidlös men samtidigt modern stil.

CHANEL

Trumpet silhuett med en sweetheart neckline, off shoulders som framhäver både byst och hals och en bodice i spets med en trumpet kjol i tyll är detta en brudklänning i en tidlös men samtidigt modern stil.

 JADE  Trumpet silhuett med en sweetheart neckline, off shoulders som framhäver både byst och hals och en bodice i spets med en trumpet kjol i tyll är detta en brudklänning i vintage stil.

JADE

Trumpet silhuett med en sweetheart neckline, off shoulders som framhäver både byst och hals och en bodice i spets med en trumpet kjol i tyll är detta en brudklänning i vintage stil.